Ny hjemmeside for Liberalistene i Oslo

Stemningsrapport fra stand på Egertorget i høst. Nettsidene skal vi bl.a bruke til å informere om når og hvor vi holder stands. Kommer du innom? Fv. Kristian Åsheim, Tonje Brubak og Bent Johan Mosfjell

Her vil det bli økende aktivitet frem mot kommunevalget til høsten!

Vi skal prøve oss frem med både design og funksjonalitet frem mot sommeren. Her er det mange muligheter vi skal ta i bruk over tid, men vi tar det i forsiktig tempo så vi ikke lesser ned siden med for mye skrot. Foreløpig har vi prioritert å få opp en kalender, nyhetsoversikt og et (enn så lenge eksperimentelt) forum.

I første omgang skal vi samle all relevant informasjon om partiet og arrangementer og gjøre det tilgjengelig her, så vi har en sentral hub med oppdatert informasjon for alle som trenger det.

Liberal Aften fortsetter som vanlig inn i 2019, siste tirsdag i måneden på Cafe Amsterdam. De mest dedikerte legger også litt av månedens siste onsdag i potten! Styret har endret klokkeslett og opplegg litt siden i fjor. Liberal Aften begynner nå kl 18:00, og da med en times planlagt foredrag, kurs, debatt el.l. Det vil fremgå i kalenderoppføringen for den aktuelle datoen så snart opplegget er på plass. Fra kl 19:00 sikter vi mot uforstyrret sosial utfoldelse som tidligere.

Programkomiteen har arbeidet med nytt lokalvalgsprogram for 2019-2023 i høst. Komiteen selv, og styret, er godt fornøyd med resultatet som snart kan leses på herværende plattform. Vi gleder oss også til å gi en kort presentasjon og snakke litt om hvordan vi har tenkt og hvordan vi håper å kapre nye velgere til høsten på førstkommende Liberale Aften!

Årsmøtet avholdes i begynnelsen av februar på Humanistskolen. Det kommer en informasjonspost her i forkant. Vi håper så mange som mulig vil ta turen! Og se gjerne kalenderen for eksakt informasjon om tid og sted 😉

Følg med fremover!

(PS! Kommenter gjerne under om du har tips eller ideer knyttet til nettsiden… Takk!)