Liberal Aften tir 29/1-19 kl 18:00

Det nærmer seg siste tirsdag i januar, og med ny regjering som byr på uliberal aften resten av måneden arrangerer naturligvis vi årets første liberale variant. Den begynner kl 18 (merk tidspunkt!) og slutter når du føler deg ferdig.

Cafe Amsterdam ligger like ved trikkestoppet Tinghuset. Ta trikk 11, 17 eller 18.

Det er ikke bare tidspunktet som er endret. Vi skal også forsøke å fylle første timen av hver Liberal Aften med en dose hjerneføde (gjerne akkompagnert av stimulerende fludium i ønsket farge). Det kan være alt fra relevante kurs, foredrag, paneldebatt osv. Først ut er Programkomiteen. De presenterer hovedtrekkene i det nylig ferdigstilte kommunevalgprogrammet for 2019-2023, og snakker litt om hvordan de har tenkt. Det blir sikkert noen spørsmål og litt konstruktiv diskusjon rundt veivalgene også!

Godt oppmøte på Liberal Aften i september 2018!

Fra kl 19 sikter vi mot klassisk Liberal Aften med uforstyrret sosialisering!

Vel møtt!