Bystyrevalg 2019

Liberalistene Oslo sitt årsmøte lørdag 9. februar fastsatte lagets fylkeskommunale valgliste. Valgkomiteens innstilling ble i all hovedsak vedtatt. Topp 5 på valglisten er som følger:

 • Roald Ribe
 • Arnt Rune Flekstad
 • Aleksander Aas
 • Kristin Spitznogle
 • Peter Hagen

4 kommentarer om “Bystyrevalg 2019”

 1. Hei!

  Om jeg ikke husker feil, så var det Dere som hadde en sosialist fleip med Audun Lysbakken.

  Mitt forslag er en fleip om Oslo. Finn et bilde fra rundt 1900 hvor hest og vogn som feks 1903 er visst fram i gamle Oslo by . Det kan jo være bryggeriet Frydenlund. I alle fall lager man et nytt fra 2019 med Max 25 km/t. Hilsen MDG

 2. Hei,

  Tenkte jeg bare skulle si fra at navigering i lokalvalgsprogrammet for Oslo ikke funker optimalt.
  Det er nok meningen at jeg skal kunne lese hele programmet ved å trykke på Neste-lenken gjentatte ganger. Dette funker ikke alltid, slik at jeg må tilbake via innholdsfortegnelsen for å komme meg videre.

Det er stengt for kommentarer.