Det er nå DU kan utgjøre en forskjell!

Nå er det full valgkampmodus. På Karl Johan har vi flott valgbod som er åpen fra 11 til 19 hver dag (13 til 19 på søndager). Vi har et stort utvalg av flyere, med nettadresse hit til vår ferske nettside der hele lokalprogrammet ligger. (Lokalprogram ->)

At du setter av et par lørdager, eller noen ukekvelder, til å dele ut flyers i postkasser i ditt område kan utgjøre betydelig forskjell. Planlegg en rute, og legg flyers i alle postkasser og under vindisviskeren på alle biler du ser. Eller gjør noe annet som passer bedre for deg.

Stikk gjerne innom boden på Karl Johan og ta med deg 1000 flyers eller noe lignende. Det er stort utvalg, så du kan selv velge budskapet som du liker best. Sett deg som mål å dele dem ut før valgdagene, som er 8. og 9. september. Bare 1000 flyers kan fort føre til noen ekstra stemmer, som gir oss flere potensielle medlemmer og bedre finansiering i de kommende 4 årene!

Din individuelle innsats utgjør hele forskjellen! Gjør ditt valg i dag, for å sørge for at flere velger et fredelig alternativ i valget! Husk, det er 4 år til neste gang du har samme mulighet.

Mvh,
Roald Ribe 
Leder i Liberalistene Oslo
Mobil: 41721145
E-post: roald@liberalistene.org

Sees i boden på Karl Johan!