Sandberg og Ribe i video-intervju på årsmøte 2021 - Liberalistene Oslo

Sandberg og Ribe i video-intervju på årsmøte 2021

Digital pressekonferanse ble avholdt etter at årsmøtet i Liberalistene Oslo var gjennomført den 14. mars. Spørsmål ble stilt via chat tilknyttet direktesending fra lagets Facebook side, som heter Liberalistene Oslo. Spørsmålene ble stilt til Per Sandberg (t.h.) og Roald Ribe (t.v.) som er første og andre kandidater på fylkeslagets valgliste for årets stortingsvalg.

Noen av temaene som blir nevnt av Sandberg og Ribe: «Noen må begynne å stå opp mot den sosialistiske (…) profilen i Norge», deregulering og forenkling for næringsliv og enkeltmennesker i samfunnet, «Hvis dere ønsker friheten tilbake og ta ansvar selv, må dere velge Liberalistene», i motsetning til andre vil vi regulere ditt liv minst mulig, «Vi tror på deg, at du kan styre livet ditt selv».

Sendingen varte like under 30 minutter, og de spørsmålene som kom inn på forhånd og underveis ble besvart alle sammen.

Årets nyskrevne politiske stortingsprogram som ble anbefalt i løpet av sendingen finner du her: stortingsperioden 2021 – 2025.

Hele kandidatlisten fra Liberalistene Oslo i 2021, og bilder av kandidatene på de fem øverste plassene finner du her.