Liberalistene Oslo kåret til årets fylkeslag 2021

Etter en høyst vellykket første dag på Liberalistenes landsmøte 14. august var det duket for festmiddag og underholdning. Mot slutten av gildet ble det delt ut påskjønnelser, og da turen kom til «Årets fylkeslag» var det Oslo som ble ropt opp.

Dette blir på alle måter verdsatt. Det er en rekke ressurspersoner i fylket, både med og uten formelle verv, som har lagt stor innsats i årets valgkamp. Samtlige ofrer vi egen fritid, og ingen av oss mottar lønn for strevet. Da er det stas med en annerkjennelse fra våre partifeller; et symbolsk klapp på skulderen for en vel utført jobb.

Vi skal vise oss prisen verdig, og ikke hvile på våre lauerbær før valglokalene stenger og Per er på Stortinget.

Til alle som har slått et slag for friheten i Oslo: Godt jobbet, vi hadde ikke blitt årets fylkeslag uten dere!

Peter Hagen
Fylkesleder